Μουσείο Τυπογραφείας

Απαράδεκτη παράλειψη της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ)

Κύριε διευθυντά,
δεν γνωρίζω σε ποια περιοχή συνολικά υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά τουλάχιστον στην οδό Στέλιου Πανηγυράκη, δυτικά του Αγ. Ματθαίου, υπήρξε διακοπή την Τετάρτη 22 του μηνός από 9ης πρωινής μέχρι 2.30 μεσημβρινή, χωρίς καμία απολύτως ειδοποίηση τις προηγούμενες ημέρες, αν και όπως μας πληροφόρησαν ήταν προγραμματισμένη και όχι από βλάβη.
Παλαιότερα, κάποιες μέρες πριν, τοποθετούνταν ειδοποιητικές αφίσες σε στύλους ή άλλα ευκρινή σημεία, τώρα γιατί αυτή η απαράδεκτη αμέλεια; Και όχι μόνο αυτό αλλά διαβεβαίωναν ότι θα λήξει η διακοπή την 1 μ.μ. και αυτό πραγματοποιήθηκε στις 2.30 μ.μ.
Μπορεί να χρειαζόταν ακόμη περισσότερες ώρες αλλά οι κάτοικοι της περιοχής θα είχαν προετοιμαστεί πρακτικά.
Όπως απαράδεκτη είναι και χθεσινή ειδοποίηση που καταχωρήθηκε στα “Χ.Ν.” για διακοπή, την ίδια ημέρα και ώρα 8.30 πρωινή, σε περιοχή Πλατανιά κλ.π., αφ’ ενός την ώρα έναρξης της διακοπής δεν έχει σχεδόν κανείς διαβάσει την εφημερίδα, αφ’ ετέρου γιατί, παρά τη μεγάλη κυκλοφορία των “Χ.Ν.”, δεν είναι δυνατόν να τα διαβάσουν όλοι οι πολίτες.
Οπότε η ειδοποίηση αυτή είναι σαν να μην έγινε. Οπως και για την περιοχή Καντάνου, κλ.π., δημοσίευση μιας ημέρας πριν, είναι σαν να μην έχει γίνει.
Περισσότερη συνέπεια από την ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) δεν βλάπτει.
Αντώνης Πλυμάκης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.