Μουσείο Τυπογραφείας

Απάντηση σε σχόλιο

Με αφορμή το σχόλιο των “Χανιώτικων νέων” σελίδα 2 στις 5 Ιουλίου 2019 με την υπογραφή του διευθυντή της εφημερίδας κ. Παρασκευά Περάκη. Πρώτα πρέπει να ξαναδηλώσω για να γνωρίζει και ο κύριος Περάκης πως ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο τάχθηκε ενάντια στη λειτουργία των γεννητριών στις Βρύσες Αποκορώνου και πολύ καλά έκανε. Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο του Αποκόρωνα στήριξε τον αγώνα που έδωσαν κάτοικοι της περιοχής και πάλι πολύ καλά έκανε. Ο χειρισμός του θέματος τόσο από το δήμαρχο Αποκορώνου όσο και από τα Χανιώτικα νέα, με τις πλάτες των κατοίκων της περιοχής αλλά και των ομόφωνων αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου είχαν ένα και μόνο σκοπό τελικά να χρησιμοποιήσουν το θέμα αυτό εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες. Έτσι αν και το θέμα ουσιαστικά έχει λήξει μετά από τις δεσμεύσεις της Δ.Ε.Η. μέσα στο δεύτερο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στις 28 Ιουνίου εσείς και ο δήμαρχος συνεχίζετε να το προβάλλετε βάζοντας στόχο τον υπουργό κύριο Σταθάκη ο οποίος έδωσε κατά τη γνώμη μου πειστικές απαντήσεις για το θέμα στη συνέντευξη στα Χανιώτικα νέα 4 Ιουλίου 2019. Με αφορμή αυτά δεν μπορώ να μη θυμίσω τη συμβολή αυτού του ανθρώπου τόσο στην ίδρυση και λειτουργεία του Δημοσίου ΙΕΚ Αποκορώνου όσο και στη βοήθεια του μαζί με τους υπόλοιπους βουλευτές του νομού στο θέμα των χρηματοδοτήσεων του Δήμου Αποκόρωνα στην περίπτωση των φυσικών καταστροφών.
Θέλω τελειώνοντας να προσθέσω απευθυνόμενος προσωπικά στον κύριο Περάκη πως κάνει λάθος όταν νομίζει πως όλοι είμαστε το ίδιο. Κύριε Περάκη υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που λειτουργούν χωρίς να σκέφτονται πως θα εξοφλήσουν “εξυπηρετήσεις” γιατί δε χρωστάνε “χάρες”. Υπάρχουν άνθρωποι που κανείς δεν μπορεί να τους “τραβήξει το αυτί” όπως γράφετε γιατί δεν έχουν εξαρτήσεις.
Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν για το καλό της κοινωνίας με βάση τις απόψεις που έχουν και όχι με βάση τα συμφέροντα που πρέπει να εξυπηρετήσουν.
Αυτά και τέλος.
Με τιμή,
ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αποκορώνου
Σγουράκης Σταμάτης.

Σ.Σ.
Απόλυτο δίκιο έχει ο κ. Σγουράκης σε ένα πράγμα: Οι… χάρες και οι εξαρτήσεις του καθενός είναι ξεκάθαρες από τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται δημόσια.
Δεν υπάρχει λόγος ν’ απαντήσουμε καν κ. Σγουράκη. Το κείμενό σας τα λέει όλα.

Π. ΠΕΡΑΚΗΣ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.