Μουσείο Τυπογραφείας

Απάντηση σε δημοσίευμα για Γραφειοκρατία και παραλείψεις στον Δήμο Πλατανιά

Κύριε διευθυντά,
σε απάντηση Ανοιχτής επιστολής προς τον δήμαρχο Πλατανιά κ. Μαλανδράκη για τη γραφειοκρατία και τις παραλείψεις στον Δήμο Πλατανιά, που δημοσιεύθηκε  στο φύλλο την Μεγ. Πέμπτη 25 Απριλίου, σελ. 24 , και με δεδομένο τις ανακρίβειες οι οποίες αγγίζουν το όριο του εν γνώσει ψέματος, έχω να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:
– Η απόφαση επιχορήγησης Δήμων για καταβολή επιδομάτων σε πληγέντα νοικοκυριά, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Πλατανιά, πάρθηκε από τον αρμόδιο υπουργό στις 18/03/2019.
– Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε άμεσα στις 02/04/2019 και η απόφαση αποδοχής της επιχορήγησης, εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στις 18/04/2019.
– Τα χρήματα μεταφέρθηκαν στο Ταμείο του Δήμου, στις 18/04/2019 από το αρμόδιο Υπουργείο, και έγινε άμεσα από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου η Ενταλματοποίηση.
– Τα εντάλματα είναι στην Υπηρεσία Επιτρόπου για έγκριση και μόλις επιστραφούν στον Δήμο, θα γίνει άμεσα η πίστωση των χρημάτων στον λογαριασμό των δικαιούχων.
Είναι προφανές από τα παραπάνω ότι ο Δήμος Πλατανιά και οι υπηρεσίες του, ενέργησαν τάχιστα και αποτελεσματικά, προς το συμφέρον των δημοτών μας, όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην επιστολή της αναγνώστρια σας, οφείλονται είτε σε άγνοια (αν και είχε ενημερωθεί επανειλημμένως από τις υπηρεσίες) είτε σε σκοπιμότητα.
Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.
Με εκτίμηση
ο δήμαρχος
Μαλανδράκης Ιωάννης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.