Μουσείο Τυπογραφείας

Ανοικτή επιστολή προς το ΚΙΝ.ΑΛ.

Κύριοι,
άκουσα ότι γιορτάσατε τα 44 χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ τον εξαφανίσατε από νέο έμβλημά σας. Ξεχάσατε τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Γιώργο Γεννηματά, τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, την Μελίνα Μερκούρη, τον Γιάννη Αλευρά, τον Απόστολο Κακλαμάνη και χιλιάδες άλλους. Ετοιμάζεστε να ξανασυνεργαστείτε με την παράταξη που έστειλε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο, με την παράταξη που ο τύπος είχε αποκλειστικότητα για την εκπαίδευση του Σήφη Βαλυράκη στα στρατόπεδα του Καντάφι και τον παρουσίαζε ως εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, με αρχηγό τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ετοιμάζεστε να ξανασυνεργαστείτε με την παράταξη που έριξε τόνους πέτρες αναθεματίζοντας τον Ελευθέριο Βενιζέλο, που κυνήγησε τον Κων/νο Καραμανλή, μαζί με τους βασιλοχουντικούς, που αφόρισε τον Καζαντζάκη, που δολοφόνησε τον Λαμπράκη.
Πιστεύετε ότι ξεχάσαμε ποιοι κατήργησαν τα εργασιακά δικαιώματα, μάς “κούρεψαν” τις συντάξεις, μάς έκοψαν τα δώρα, άφησαν τους φορείς του Δημόσιου τομέα χωρίς γιατρούς…
Ετοιμάζεστε να συνεργαστείτε με τους φίλους του Χριστοφοράκου, της ΝOVARTIS, που έχουν σαν πρωτοπαλίκαρά τους τον Άδωνη, τον Βορίδη, τον Αμβρόσιο και τον Άνθιμο.
Είστε μια μικρή παρένθεση. ΠΑΣΟΚ όμως δεν είστε! Μη ξεχάσετε να επιστρέψετε τα δάνεια των κομμάτων σας.
Λέτε τον Αλέξη ψεύτη. Καλύτερα ψεύτης παρά κλέφτης…

Αριστείδης Χρήστου Φραγκιαδάκης ή Φραγκιουδάκης
συνταξιούχος – 41 χρόνια ΠΑΣΟΚ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.