Μουσείο Τυπογραφείας

Αναζητούν επιχειρηματία που οφείλει 22.000.000 ευρώ στο δημόσιο

Έναν επιχειρηματία φάντασμα αναζητούν οι Εισαγγελικές αρχές του Ηρακλείου καθώς φέρεται να έχει φεσώσει το δημόσιο με το αστρονομικό ποσό των  22 εκατομμυρίων ευρώ!

Όπως μετέδωσε η ηρακλειώτικη ιστοσελίδα Cretalive.gr, σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του κυρίου που δεν είναι κρητικός εκκρεμμεί ένταλμα σύλληψης καθώς φέρεται να ενοικίαζει στο Ηράκλειο ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως εδρα εταιρίας χρωμάτων σιδηρικών και οικοδομικών εργασιών.

Για διάστημα δυο ετών σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τόσο στην Κρήτη όσο και σε άλλα μέρη της Ελλάδας ο εν λόγω επιχειρηματίας εξέδιδε καθημερινά εικονικά τιμολόγια για εργασίας που δεν έκανε και εισέπραττε το ΦΠΑ.

Μάλιστα φέρεται να έχει εισπράξει πάνω από 10 εκατομμύρια σε ΦΠΑ ενώ το υπόλοιπο ποσό μέχρι τα 22 εκ. αφορά σε προσαυξήσεις για το ποσό που δεν έχει καταβάλει.

Ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε ενώ και στο παρελθόν έχει αναζητηθεί αλλά δεν έχει εντοπιστεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.