Μουσείο Τυπογραφείας

Αναβολές πολιτιστικών εκδηλώσεων

Στην αναβολή ή ακύρωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και στα Χανιά, προχωρούν οι διοργανωτές λόγων των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοιό. Αναλυτικότερα:
Ακυρώνεται η παρουσίαση της φωτογράφου Ελένης Μουζακίτη για το Σάββατο ,στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στο πλαίσιο των νέων μέτρων προστασίας για το κορωνοϊό. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Το ΔΣ της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων της Επαρχίας Κισσάμου (ΕΠΟΦΕΚ) ακυρώνει την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΦΕΚ που θα γινόνταν σήμερα στο Φαλδάμειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου στη Κίσσαμο.
Αναβάλλεται η εισήγηση της αν. Καθηγήτριας Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αμαλίας Κωτσάκη, απόψε στις 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στο πλαίσιο των εσπερίδων “Τετάρτες των Φιλολόγων”
Επίσης ακυρώνονται ή αναβάλλονται οι δράσεις που έχουν προγραμματιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, και στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Οι δράσεις δεν θα πραγματοποιηθούν στο Π.Κ., για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ήτοι μέχρι και τις αρχές Απριλίου Οι προγραμματισμένες δράσεις για το διάστημα αυτό, όσες είναι δυνατόν, θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες, οι οποίες και θα ανακοινωθούν εγκαίρως, σύμφωνα πάντα και με τις νεότερες οδηγίες του Υπουργείου.
Εξάλλου αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλες οι προγραμματισμένες συνεδριακές εκδηλώσεις του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων (Δημοτική Βιβλιοθήκη, Δημοτική Πινακοθήκη, Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.).

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.