Μουσείο Τυπογραφείας

Αναβάθμιση Ακτής Παπανικολή

Σημαντικές παρεμβάσεις, που θα συμβάλλουν καθοριστικά στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της -ξεχασμένης εδώ και χρόνια- Ακτής Παπανικολή στη Νέα Χώρα, προβλέπει η μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων και παρουσιάστηκε χθες σε ειδική εκδήλωση.

H Δημοτική Αρχή φαίνεται πως αποδίδει μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο έργο, κάτι που καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει ληφθεί απόφαση για να χρηματοδοτηθούν οι παρεμβάσεις (προϋπολογισμού περίπου 1 εκατ. ευρώ) από ιδίους πόρους του Δήμου.

Μοναδικό “αγκάθι” φαίνεται πως είναι ο χρόνος εκτέλεσης του έργου καθώς η Δημοτική Αρχή θέλει το έργο να δημοπρατηθεί άμεσα, ωστόσο, αποτελεί ερωτηματικό αν θα έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση -ακόμα κι αν δεν αποφευχθούν δυσκολίες και προβλήματα στην επιχειρηματική δραστηριότητα κατά τη διαδικασία εκτέλεσης του έργου, όπως συμβαίνει και σε κάθε παρέμβαση σε τουριστικά σημεία- πρόκειται για μια αναβάθμιση που οφειλόταν επί δεκαετίες από τις αυτοδιοικητικές Αρχές στη Νέα Χώρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.