Μουσείο Τυπογραφείας

Αναγγελία ζημιών στον ΕΛΓΑ για Θέρισο – Δήμο Πλατανιά

Προθεσμία έως τις 22 Φεβρουαρίου έχουν οι παραγωγοί της Δημοτικής Ενότητας Θερίσου να δηλώσουν στον Ανταποκριτή του ΕΛΓΑ ζημιές που υπέστησαν από το χαλάζι και την ανεμοθύελλα στις 8 Φεβρουαρίου.
Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Χανίων με αφορμή την αναγγελία ζημιάς, οι παραγωγοί των οποίων οι καλλιέργειες ζημιώθηκαν παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Θερίσου για να δηλώσουν τη ζημιά τους, προσκομίζοντας: την αστυνομική τους ταυτότητα, βιβλιάριο Τράπεζας, δήλωση ΟΣΔΕ έτους 2015 (απαραίτητο).
Σημειώνεται ότι μετά τις 22 Φεβρουαρίου, καμία δήλωση δεν θα γίνεται δεκτή.
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Υπενθυμίζεται ότι προθεσμία έως τις 19 Φεβρουαρίου 2016 έχουν οι παραγωγοί του Δήμου Πλατανιά για να δηλώσουν στον ΕΛΓΑ τυχόν ζημιές που έχουν υποστεί από την ισχυρή βροχόπτωση – ανεμοθύελλα της 5ης Φεβρουαρίου σε εσπεριδοειδή, ελιές, αβοκάντο και σε διάφορες καλλιέργειες (κηπευτικά κλπ.).
Οπως ανακοίνωσε ο Δήμος Πλατανιά, οι παραγωγοί μπορούν να δηλώσουν τη ζημιά στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ, στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα του δήμου (Βουκολιών, Κολυμπαρίου, Μουσούρων & Γερανίου) κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας Δήμου ανά Δημοτική Ενότητα:
•Δ.Ε. Πλατανιά: 2821340018
•Δ.Ε. Μουσούρων: 28213410290
•Δ.Ε. Κολυμπαρίου: 2824340100
•Δ.Ε. Βουκολιών: 2824340010
Απαραίτητα δικαιολογητικά: Ενιαία δήλωση καλλιέργειας & εκτροφής ΕΛΓΑ έτους 2015.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.