Μουσείο Τυπογραφείας

Αγώνας κολύμβησης και τρεξίματος αύριο στη Χρυσή Ακτή

Σε τόπο συνάντησης για αθλητές και άτομα γενικότερα που τους αρέσει η άθληση μετατρέπεται αύριο το απόγευμα η παραλία της Χρυσής Ακτής, καθώς θα διεξαχθεί αγώνας κολύμβησης και τρεξίματος.

Πρόκειται για διοργάνωση που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, περιλαμβάνοντας δύο μέρη: 750μ. κολύμπι και 5χλμ. τρέξιμο σε άμμο και χώμα. Ειδικότερα, οι κατηγορίες που απευθύνεται είναι αυτές των ανδρών, γυναικών, παιδιών, ΑμεΑ και σκυταλοδρομίες. H εκκίνηση αναμένεται να δοθεί στις 16.30 για τα παιδιά και στις 17.00 για τους ενήλικες, ενώ όσον αφορά τις απονομές θα πραγματοποιηθούν στις 18.30 στον χώρο της εκκίνησης στην Χρ. Ακτή.

«Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν τους αγώνες συνδυασμού αθλημάτων και φυσικά να υποστηρίξουν τους αθλητές, που θα συμμετέχουν», αναφέρεται από τους διοργανωτές, οι οποίοι είναι ο Δήμος Χανίων, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο ΑΠΣ Ανεμος. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.ΜΟ.Π.) ενώ παρέχεται η υποστήριξη της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στη ιστοσελίδα chaniathlon.com και στη γραμματεία του αγώνα τουλάχιστον μια ώρα πριν την εκκίνηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.