Μουσείο Τυπογραφείας

“Αγήτρα της Σκιάς”

Παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Χανίων η βραβευμένη ποιητική συλλογή: «Αγήτρα της Σκιάς» με συγγραφέα  την Αντωνία Μποτονάκη.
Την παρουσίαση οργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τις εκδόσεις “Ιωλκός”, καθώς επίσης  και το βιβλιοπωλείο: “Το βιβλίο”.
Για το έργο της ποιήτριας μίλησαν οι ποιητές: Λεωνίδας Κακάρογλου και Νεκταρία Μενδρινού, ενώ καλωσόρισμα με σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης κα Βιβή Χουδαλάκη. Για την ποιητική συλλογή δήλωσε στα «Χ.ν.» η συγραφέας ότι « πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά πνευματικό μου πόνημα ενώ στα σκαριά είναι και μία τρίτη έκδοση. Γεννήθηκα στην Κάντανο και μεγάλωσα στα Χανιά. Σε αυτό τον φιλόξενο χώρο πέρασα τα πιο δύσκολα χρόνια της εφηβείας μου και είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που φιλοξενούμαι απόψε».
Την εκδήλωση πλαισίωνε μουσικά με το βιολοντσέλο της η Δέσποινα Βαϊγκούση.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.