Μουσείο Τυπογραφείας

Αγιασμός και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.
Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του ιερού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ιερέας Νικόλαος Λαμπάκης με τον πατέρα Μάξιμο.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων, οι υπάλληλοι του Δήμου Καντάνου-Σελίνου και των Νομικών του προσώπων.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αντώνιος Περράκης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την ανταπόκρισή τους στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και τέλος αναφέρθηκε στις προκλήσεις της νέας χρονιάς ενώ ζήτησε από όλους να παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την εξυπηρέτηση του πολίτη.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τον Δήμαρχο να κερδίζει το ένα από τα τρία φλουριά και με δύο υπαλλήλους να κερδίζουν το δώρο των 3 ημερών ειδικής άδειας.
Ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου ευχαριστεί ιδιαίτερα:
• το αρτοποιείο Βακάκη για την προσφορά της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και για την ανταπόκρισή του σε κάθε κάλεσμα του Δήμου μας,
• το εστιατόριο Καντάνου «Πλατεία» για τα καλτσούνια,
• το ζαχαροπλαστείο Καντάνου «Κοντεκάκης» για την προσφορά των γλυκών
• τον Μανούσο Περδικάκη για την τσικουδιά
• τον Αντιδήμαρχο Μανώλη Κουκουλά και την Δημοτική Σύμβουλο Αικατερίνη Καλαϊτζάκη – Περράκη για τη διοργάνωση και την παροχή μπουφέ μετά το πέρας της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου μας που ανέλαβαν το ψήσιμο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.