Μουσείο Τυπογραφείας

90 παιδιά ΑμεΑ από το Ισραήλ για διακοπές στο Ηράκλειο

Ενενήντα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά, για 4 ημέρες στα Cactus Hotels, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «πρόκειται για μια πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα από το 2013 στο νησί μας στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της Holiday Lines και της Bluebird Airways με στόχο την ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση παιδιών με ιδιαιτερότητες. Με την υποστήριξη και στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και των ξενοδοχείων πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία η φιλοξενία των παιδιών, τα οποία έχουν την δυνατότητα κατά την διάρκεια της διαμονής τους να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του νησιού.
«Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε τα παιδιά, ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή ώστε να ξαναέρθουν και τα επόμενα χρόνια. Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν τις κατάλληλες υποδομές για την φιλοξενία ατόμων ΑμεΑ όμως χρήζει περισσότερος σεβασμός και ευαισθητοποίηση από την πλευρά μας και καλύτερες υποδομές στους δημόσιους χώρους» δήλωσε ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης ιδιοκτήτης των Cactus Hotels»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.