Μουσείο Τυπογραφείας

8ο Φεστιβάλ “Γη – Πολιτισμός – Τουρισμός”

Η 3η Κρητική Βραδιά Χορού και Γεύσης, πραγματοποιήθηκε προχθές στον Πλατανιά, με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ “Γη – Πολιτισμός – Τουρισμός”.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται και  αυτή τη βδομάδα οι πολιτιστικές δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά , στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018, πιο συγκεκριμένα:

• Σήμερα Τετάρτη  και ώρα 21:00μ.μ., ο  Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Χανίων, παρουσιάζουν το έργο του Νίκου Καζαντζάκη “ Στα Παλάτια της Κνωσού”, στο  Δημοτικό Σχολείο Πλατανιά.

• Επίσης σήμερα και ώρα 21:00μ.μ. ο  Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου, διοργανώνουν  Ένα Μουσικό Ταξίδι  στον Ελληνικό Ταξίδι στο Ελληνικό Κινηματογράφο με τους Συν-ωδή- πόρος, στο Λουτράκι

• Αύριο Πέμπτη και ώρα 21:00μ.μ. ο  Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπάρισσου, παρουσιάζουν τη θεατρική
παράσταση “ Καλά Ύστερα” , από τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων  στον Κυπάρισσο

• Την Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 17:00μ.μ., το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 11:00π.μ., ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Βατολάκου, διοργανώνουν το φεστιβάλ «Βατόλακος- Περίπατος στην Τέχνη», στο Βατόλακο, (μονοπάτι Βαλσαμιώτη) .

• Την Δευτέρα 27 Αυγούστου ώρα 21:00μ.μ. ,ο  Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Σύλλογο Κυρίων Κολυμβαρίου, διοργανώνουν Μια Μουσική Βραδιά , Τραγουδώντας τα Κλασικά και αγαπημένα , με τους “ Καθ΄ Ωδών”, στον αύλειο χώρο  του Δημοτικού    Ξενώνα  ΔΙΚΤΥΝΑ στο Κολυμβάρι.
Για όλες τις παραπάνω δράσεις ,  η είσοδος θα είναι   ελεύθερη για το κοινό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.