Μουσείο Τυπογραφείας

Μπράβο!

Διαχρονική ευχή πολλών δημοσιογράφων είναι, ειδικά τούτες τις ημέρες, να έχουμε περισσότερες καλές ειδήσεις. Περισσότερο χρώμα και λιγότερο γκρίζο.
Μία τέτοια καλή είδηση προέκυψε κατά την εκδήλωση που διοργάνωσε προχθές το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του, στο Νεώριο Μόρο, ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων, για τη συγκέντρωση χρημάτων, που θα διατεθούν στον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», τα μέλη του οποίου φροντίζουν ποικιλοτρόπως παιδιά και ενηλίκους, που πάσχουν από καρκίνο.
Η ταμίας του Συλλόγου, Ελένη Αναστασίου ανέφερε πως «έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι η οικογένεια Τσατσαρωνάκη, που παράγει τα γνωστά παξιμάδια, παραχώρησε στον ´Ορίζοντα´ ένα δικό της διαμέρισμα για να λειτουργεί ως ξενώνας. Η οικογένεια Τσατσαρωνάκη είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστούμε».
Είναι μια καλή είδηση. Μια πολύ καλή είδηση. Μπράβο στην οικογένεια Τσατσαρωνάκη. Μπράβο σε κάθε οικογένεια που δίνει από το περίσσευμα ή από το υστέρημά της.
Και πολλά μπράβο στους ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν έναν δύσκολο και ψυχοφθόρο αγώνα 365 ημέρες τον χρόνο για να βρίσκονται δίπλα σε δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

Γ. ΓΕΩΡΓ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.