Μουσείο Τυπογραφείας

Κατάσχεση ομπρελοκαθισμάτων


Στην κατάσχεση ομπρελοκαθισμάτων επιχείρησης, προχώρησε χθες ο Δήμος Αποκορώνου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ήταν τοποθετημένα “παράνομα στην παραλία της Αλμυρίδας χωρίς προηγούμενη σχετική αδειοδότηση από τον Δήμο”.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Δήμο Αποκορώνου, απομακρύνθηκαν από το τεχνικό συνεργείο του Δήμου οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες και τα καθίσματα παραλίας που ανήκαν στην επιχείρηση και καταλάμβαναν χώρο της παραλίας της Αλμυρίδας.
Σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Αποκορώνου Μαν. Χαριτάκης υπογραμμίζει ότι:
“μετά από αρκετά χρόνια παράνομης εκμετάλλευσης του αιγιαλού και της παραλίας στην περιοχή της Αλμυρίδας της Δημοτικής Ενότητας Βάμου, αποκαταστάθηκε μερικώς, η νομιμότητα αφού σήμερα (χθες) 11/07/2011, συνεργείο του Δήμου Αποκορώνου απομάκρυνε τις παράνομα τοποθετημένες ομπρέλες και ξαπλώστρες από την παραλία της Αλμυρίδας.
Επιτέλους πρέπει να κατανοήσουν όλοι πως πρέπει να υπάρχει ελεύθερος χώρος της παραλίας και γι? αυτούς τους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική άνεση να πληρώνουν ξαπλώστρες και ομπρέλες.
Ο Δήμος Αποκορώνου θέλει να διαβεβαιώσει τους δημότες του, ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για να παταχθεί η αυθαιρεσία που παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια σε όλη την έκταση του Δήμου μας και καλεί τους Δημότες να είναι αρωγοί στο έργο του”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.