Μουσείο Τυπογραφείας

Δεκαοχτώ θέσεις Ειδικής Αγωγής

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων προκηρύσσει την πλήρωση θέσεων δεκαοκτώ (18) σχολικών συμβούλων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) με θητεία έως 31/7/2015.
Οπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής έχουν εκπαιδευτικοί που κατέχουν τον βαθμό Α’ και δωδεκαετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, οι οποίοι έχουν ασκήσει διδακτικά καθήκοντα επί δέκα τουλάχιστον έτη, από τα οποία τουλάχιστον πέντε σε αντίστοιχους προς την κάλυψη θέσης τύπους σχολείων της οικείας βαθμίδας και έχουν τα τυπικά προσόντα, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 1β του Ν. 3848/2010. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής από 24-6-2011 μέχρι 30-6-2011 (αποκλειστική προθεσμία). Οι υποψήφιοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κατάταξη στους πίνακες μέχρι δύο (2) Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης (άρθρο 18 παρ. 9 α).

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.