Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας θα διοργανώσει την 71η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση στο όρος Δίρφη, υψ. 1.743 μέτρα στην Εύβοια στις 16 – 17 Ιουλίου, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης. Η εκδήλωση θα δώσει μια ευκαιρία συνάντησης πεζοπόρων και ορειβατών, όλων των ηλικιών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην ετήσια αυτή γιορτή, που συγκεντρώνει από όλη την Ελλάδα τους φίλους του βουνού και της ορεινής φύσης.
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, όπως ανακοίνωσε,  θα διοργανώσει πενθήμερη δραστηριότητα, για να συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει μέλη του, καθώς και παιδιά και εφήβους. Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 15/7/11 και η επιστροφή την Πέμπτη 21/7/11 το πρωί. Το αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης αυτής, η οποία μετά τη συμμετοχή στην 71η Π.Ο.Σ., θα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο νησί της Σκύρου στις Σποράδες, για εύκολες πεζοπορίες, μπάνιο και ξεκούραση, θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είναι διαθέσιμο στα γραφεία του Συλλόγου.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 9 έως τις 11, τηλ.: 2821044647.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.