Μουσείο Τυπογραφείας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική δραστηριότητα για τα μέλη του, για να πραγματοποιήσει πολύωρη πεζοπορική διάσχιση στη διαδρομή Λίμνη Βοτόμου Ζαρού – Δάσος Ρούβα – Οροπέδιο Νίδας – Κορυφή Τίμιος Σταυρός, υψ. 2.454 μέτρα – Κορυφές Στολίστρα και Σπαθί – Αγιος Γεώργιος Αραβάνων – Μονή Αρκαδίου, στην οροσειρά του Ψηλορείτη, το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από τον Ζαρό στον νομό Ηρακλείου. Η συμμετοχή στη δράση αυτή απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο ύπαιθρο, στο εξωκκλήσι της Ανάληψης, υψ. 1.450 μέτρα, στο οροπέδιο της Νίδας και οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ατομικά εφόδια διανυκτέρευσης. Η διαδρομή είναι πολύωρη και ανηφορική, ακολουθεί το μονοπάτι Ε4 μέχρι την κορυφή του Ψηλορείτη. Την Κυριακή μετά από πολύ κατηφορική πορεία οι συμμετέχοντες θα καταλήξουν στο εξωκκλήσι του Αϊ Γιώργη και στην πηγή με το πιο δροσερό νερό του Ψηλορείτη στην περιοχή Αραβάνες του Νομού Ρεθύμνου και από εκεί θα ολοκληρώσουν την πεζοπορία τους σε βατό αγροτικό δρόμο μέχρι τη Μονή Αρκαδίου.
Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 6.30 κι επιστροφή το βράδυ της επόμενης μέρας.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 9 έως τις 11, τηλ.: 2821044647 και 2821054903 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr Αρχηγός της δραστηριότητας είναι ο κ. Μιχαήλ Αρτεμάκης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.