Μουσείο Τυπογραφείας

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Προειδοποίηση ότι ´σε περίπτωση επέμβασης από τρίτους στα θυροφράγματα της λίμνης Αγιάς θα κινηθούν οι διαδικασίες κυρώσεων που προβλέπει ο νόμος´, διατύπωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ο κ. Βουλγαράκης συνοδευόταν από υπαλλήλους των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας και των Τμημάτων Δομών  Περιβάλλοντος  και Περιβάλλοντος – Υδροοικονομίας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ´εξέτασαν και πρότειναν λύσεις για τη διατήρηση της στάθμης της λίμνης της Αγιάς, με σκοπό την προστασία του υδροβιοτόπου κατά την προσεχή  θερινή περίοδο. Παράλληλα, συζητήθηκαν τρόποι για την εξασφάλιση σε νερό των Τ.Ο.Ε.Β. της περιοχής, προκειμένου να μην παρουσιαστούν τα προβλήματα των προηγούμενων ετών.
Παράλληλα, δόθηκαν οδηγίες από τον κ. Βουλγαράκη στις αρμόδιες Υπηρεσίες, να παρακολουθούν την εξέλιξη των νερών  της λίμνης και να εφαρμόσουν τα μέτρα όταν αυτά κριθούν αναγκαία´.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.