Μουσείο Τυπογραφείας

Ξανά πρόεδρος η Ιωάννα Μελάκη

Πρόεδρος της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ ) εξελέγη η κα Ιωάννα Μελάκη κατα τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής.
Σε δήλωσή της η κυρία Μελάκη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για να τονίσει:   “Η θέση που μου εμπιστεύτηκε η Κοινωνία των πολιτών της Κρήτης , είναι θέση συμπαράστασης στήριξης των προβλημάτων τους, και όχι «καρέκλα  εξουσίας», καθώς όλη η προσπάθεια στηρίζεται στον εθελοντισμό. Πιστεύω ότι θα μπορέσω σαυτά τα δύσκολα καθήκοντα να ανταποκριθώ . Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τα προβλήματα των πολιτών, τα προβλήματα της κοινωνίας. Καλώ όλους τους πολίτες της Κρήτης  που νιώθουν αδύναμοι λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων που τους έχουν δημιουργήσει οι δύσκολες μέρες των καιρών, να  απευθυνθούν στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ), εκεί με τις δομές που διαθέτει η ΄Ενωση , και με τους συνεργάτες της θα νιώσουν την ανακούφιση , θα βρουν την πορεία τους”.
Τα τηλέφωνα της  Ε.Π.Κ.ΧΑΝ είναι 2821092666 και 2821092306

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.