Μουσείο Τυπογραφείας

7 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Χανιά

Στις 7 Δεκεμβρίου θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του δήμου Χανίων στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, όπως ανακοινώθηκε στα πλαίσια της συζήτησης για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όπως ανέφερε δήμαρχος Χανίων κ. Τ. Βάμβουκας στον δήμο Χανίων θα γίνουν περισσότερες από 100 εκδηλώσεις
την περίοδο των εορτών τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις περιαστικές περιοχές. Το κόστος των εκδηλώσεων θα κυμανθεί στις 80.000 ευρώ και θα το καλύψει ο δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗ – ΚΑΜ.

Από την πλευρά της, η κα Ν. Αγγελάκη τόνισε πως το περιεχόμενο των εκδηλώσεων δεν δικαιολογεί το κόστος και ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με άλλους φορείς ενώ ο Γ. Σαρρής επεσήμανε πως θα προτιμούσε να υπάρχει ενιαία και κοστολογημένη παράθεση των εκδηλώσεων καθώς,  όπως είπε, η εισήγηση της δημοτικής αρχής είναι γενικόλογη.

Για αποσπασματικές εκδηλώσεις που δεν καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων των περιαστικών περιοχών μίλησε ο Ν. Παπαντωνακης, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στο “υπέρογκο” κόστος των εκδηλώσεων και δήλωσε ότι απέχει από την ψηφοφορία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.