Μουσείο Τυπογραφείας

Ο Θανάσης Καρούντζος πρόεδρος του Ο.Α.ΔΥ.Κ.

Ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θανάσης Καρούντζος, ορίστηκε πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης (Ο.Α.ΔΥ.Κ.), με απόφαση του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος και θα αναπληρώνει τον κ. Καρούντζο σε περίπτωση που αυτός απουσιάζει. Αναπληρωτής του αντιπροέδρου, κ. Αρναουτάκη, ορίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης.
Αναλυτικότερα, στην απόφαση -με ημερομηνία 1 Ιουνίου- αναφέρεται ότι τροποποιείται προγενέστερη απόφαση του 2009 ως προς τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α.ΔΥ.Κ. που αναφέρονται στις περιπτώσεις α, β, δ και θ και ορίζονται αντιστοίχως ως μέλη οι εξής:
• Πρόεδρος: Θανάσης Καρούντζος, γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.
• Αντιπρόεδρος: Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης με αναπληρωτή τον Απόστολο Βουλγαράκη, αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
• Μέλος: Μαρία Λιονή ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με αναπληρωτή τον Γιάννη Τασσόπουλο, σε αντικατάσταση του Χαράλαμπου Γαλανού, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε.
• Μέλος: Μανώλης Πενθερουδάκης ως εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων στον Ο.Α.ΔΥ.Κ., σε αντικατάσταση του Στρατή Μηλιδάκη, με αναπληρωτή τον Στέλιο Καλαϊτζάκη, σε αντικατάσταση του Μανώλη Πενθερουδάκη.
• Στην απόφαση Χρυσοχοΐδη αναφέρεται, ακόμη, ότι μέλη παραμένουν, επίσης, σύμφωνα και με την απόφαση του 2009, οι εξής: Γιώργος Αγαπάκης ως εκπρόσωπος του Υ.Π.Ε.Κ.Α. με αναπληρωτή τη Μαρίνα Τσαγκαράκη, Αγγελική Πούλου – Μουντάκη ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αναπληρώτρια την Ελένη Καρκανάκη – Χριστοδουλάκη, Ξενοφών Αρναντωνάκης ως εκπρόσωπος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Χανίων με αναπληρωτή τον Μανώλη Σταματάκη και Μανώλης Μανωλακάκης ως εκπρόσωπος της Τ.Ε.Δ.Κ. Νομού Ρεθύμνου με αναπληρωτή τον Αντώνη Πατεράκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.