Μουσείο Τυπογραφείας

Εκδηλώσεις για τον Ορίζοντα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (5/5/2011) τα μέλη, οι φίλοι, οι εθελοντές και η αθλητική παρέα του Συλλόγου ´Ορίζοντας´ θα βρίσκονται τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρες 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα έως 9 το βράδυ στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Σκοπός να ενημερωθεί ο κόσμος για τον Σύλλογο, τις υπηρεσίες που παρέχει και τις δραστηριότητες που σχεδιάζει για το άμεσο μέλλον. Επίσης, θα γίνονται δηλώσεις συμμετοχής για τον Βενιζέλειο δρόμο που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2821079650.
ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ
Εξάλλου, οι Φίλοι του ´Ορίζοντα´ οργανώνουν σήμερα, στις 10 μ.μ., βραδιά στο κέντρο διασκέδασης ´Νυχτερίδα´, με μουσική από τον dj P. Cate, χορό και κέρασμα. Τιμή εισόδου: 15 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς και τα προγράμματα του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης ´Ορίζοντας´, που στηρίζει παιδιά και ενηλίκους με νεοπλασματικές ασθένειες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.