Μουσείο Τυπογραφείας

Σύσκεψη εμπόρων

Σύσκεψη των Εμπορικών Συλλόγων Σούδας, Παλαιόχωρας, Πλατανιά, Κισάμου, Χανίων με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης Γιάννη Μαργαρώνη πραγματοποιήθηκε προχθές στο Καστέλλι.
Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Κ ενημέρωσε τους εκπροσώπους για τα αποτελέσματα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης τη Ε.Σ.Ε.Ε που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το διήμερο 28-29/05 .
Εγινε πλήρης ενημέρωση για το πρόγραμμα
ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας για ″Κοινωφελή Εργασία″ και τις δράσεις που πρέπει να προτείνουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι στους δήμους τους.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα σε τομείς ″Τουρισμός και Εμπόριο″, ″Αξονες Ανάπτυξης και Εμπόριο, ″Συμμετοχή του εμπορίου στο πλαίσιο των ΠΕΠ του
ΕΣΠΑ 2007-2013, κλαδικές μελέτες και καταναλωτικές έρευνες σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης και την διερεύνηση δημιουργίας καταστήματος STOCK OUTLET Εμπορικών Συλλόγων. Επίσης συζητήθηκε το προτεινόμενο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς, παραεμπόριο κ.α..
Οι Εμπορικοί Σύλλογοι ενημέρωσαν για τις αξιόλογες δράσεις τους και τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει.
Στο τέλος έγινε εκτενής συζήτηση για τα νέα φορολογικά μέτρα και την γενικότερη κατάσταση της αγοράς. Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί στον Εμπορικό Σύλλογο Πλατανιά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.