Μουσείο Τυπογραφείας

Διαμαρτυρία για την αναστολή λειτουργίας του Αθλητικού Γυμνασίου Σούδας

Με ανακοίνωσή τους έξι αθλητικά σωματεία διαμαρτύρονται για την αναστολή της λειτουργίας του Αθλητικού Γυμνασίου Σούδας η οποία υποβαθμίζει τον θεσμό των ΤΑΔ και ζητούν να συνεχιστεί τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον θεσμό που δημιουργεί ιδανικές συνθήκες και διευκολύνει τα παιδιά να συνδιάσουν τον αθλητισμό με το σχολείο. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφουν οι πρόεδροι των: ΝΟ Χανίων, ΝΑΟ Σούδας, Αρη Σούδας, ΟΑ Σούδας, Ποσειδώνα Τσικαλαριών και Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Σούδας:
“Μετά από 12 χρόνια δημιουργικής παρουσίας του Αθλητικού Γυμνασίου Σούδας, φέτος αποφασίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας  η προσωρινή αναστολή λειτουργίας του. Η αναστολή αυτή υποβαθμίζει τον θεσμό των Τ.Α.Δ  ενώ παράλληλα επιδρά αρνητικά και στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Τα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης Σούδας είναι από τα καλύτερα αθλητικά τμήματα  έχοντας να επιδείξουν αξιοζήλευτες επιδόσεις τόσο σε μαθησιακό  όσο και αθλητικό επίπεδο. Η λειτουργία του Τ.Α.Δ Σούδας στην περιοχή αποτελούσε πόλο έλξης για πολλά παιδιά  να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, ιδιαίτερα δε με τις  ολοκληρωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις (Πρότυπο Ναυταθλητικό Κέντρο – Γήπεδα ποδοσφαίρου ? Κλειστά Γυμναστήρια) οι οποίες βρίσκονται δίπλα στα σχολεία της περιοχής δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για την διευκόλυνση των παιδιών σας, στο να συνδυάσουν τον αθλητισμό με το σχολείο τους.
Θεωρώντας λοιπόν την συνέχιση της λειτουργίας των συγκεκριμένων τμημάτων πολλή σημαντική τόσο προς όφελος των παιδιών μας όσο και προς όφελος των αθλητικών συλλόγων τους οποίους εκπροσωπούμε αλλά και γενικότερα της ανάπτυξης του αθλητισμού της περιοχής, είμαστε εντελώς αντίθετοι στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για  προσωρινή αναστολή λειτουργίας των συγκεκριμένων τμημάτων.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε των παραπάνω θεσμό, όπως έμπρακτα  κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε κινητοποίηση ή προσπάθεια η οποία θα έχει σαν στόχο την συνέχιση της λειτουργίας του συγκεκριμένου θεσμού”

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.