Μουσείο Τυπογραφείας

Επανέρχεται ο Αλ.Κοντός

Αθήνα
Τη συγκρότηση Ειδικής Επιτροπής με τη συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο ανώτατων δικαστικών λειτουργών που διερευνούν ήδη την «υπόθεση Βατοπεδίου» ζητά από τον πρόεδρο της Βουλής ο Αλέξανδρος Κοντός. Στην επιστολή του προς τον Φίλιππο Πετσάλνικο ο κ. Κοντός σημειώνει:
«Πιστεύω πως μόνον ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί μπορούν να παρέχουν τα εχέγγυα αντικειμενικής, αδιάβλητης, αξιόπιστης, ασφαλούς και ανεπηρέαστης κρίσης για την εν λόγω υπόθεση, την οποία η σημερινή κοινοβουλευτική πλειοψηφία επί σχεδόν τρία έτη επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά και επικοινωνιακά, αποκλειστικά για να εξυπηρετήσει τα δικά της μικροκομματικά συμφέροντα αδιαφορώντας για την με αδίστακτο, αήθη και αλυσιτελή τρόπο σπίλωση του ονόματός μου».
Καταλήγοντας επισημαίνει ότι δεν επιθυμεί να θωρακιστεί πίσω από την παραγραφή της υπόθεσης, την οποία αποφάσισε ομόφωνα το Δικαστικό Συμβούλιο.
«Δεν προτίθεμαι να αφήσω σκιές να πλανώνται σε σχέση με την ερευνώμενη υπόθεση», καταλήγει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.