Μουσείο Τυπογραφείας

?Σεβόμαστε τις δικαστικές αποφάσεις?

Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις δικαστικές αποφάσεις, τονίζει το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών σε ανακοίνωσή του μετά από συνεδρίαση με αφορμή τη διαδικασία επανάκρισης των διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων Ν. Χανίων.
Οπως αναφέρει, το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων, έλαβε υπόψη του τη συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της 9ης Δεκεμβρίου 2010 αλλά και την έκτακτη Γενική Συνέλευση της 10ης Δεκεμβρίου 2010, αποφάσισε τα ακόλουθα:
´Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις δικαστικές αποφάσεις και διεκδικούμε την εκτέλεσή τους από την Πολιτεία.
Η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση και η εκτέλεσή της είναι δεδομένο ότι στον παρόντα χρόνο δημιουργεί αναστάτωση στα σχολεία και προκαλεί απορρύθμισή τους με συνέπειες στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του, αυτό των παιδιών που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο.
Θεωρούμε ότι καταλληλότερη περίοδος εκτέλεσης της δικαστικής απόφασης  είναι σε χρόνο ουδέτερο π.χ. θερινή περίοδο, όπου δεν προκύπτουν συνέπειες για το κοινωνικό σύνολο.
Η μέχρι τώρα στάση των αιρετών του Συλλόγου στο συγκεκριμένο ζήτημα αποδεικνύει τη θέλησή τους να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση.
Θεωρεί υποχρέωση της Πολιτείας, αφού ορίζει την πλειοψηφία των μελών του υπηρεσιακού συμβουλίου να διεξάγει τη διαδικασία.
Καλεί τους αιρετούς να μη συμπράξουν με τη στάση τους στην απορρύθμιση των σχολείων του Νομού σεβόμενοι το δημόσιο συμφέρον.
Παρέχει στους αιρετούς για το λόγο αυτό πλήρη συνδικαλιστική και νομική κάλυψη´.         

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.