Μουσείο Τυπογραφείας

Ενημέρωση σε ασφαλισμένους

Ενημέρωση σε ασφαλισμένους της ´Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ´ παρέχει σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων.
Μεταξύ άλλων επικαλείται το περιεχόμενο  της  4ης έκθεσης του επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής εκκαθαριστή της ´Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ´, κ. Παντελίδη, για να επισημάνει:
´Στην επιστολή του ο κ. Παντελίδης αναφέρει ότι έχει σημειωθεί ικανοποιητική πρόοδος των εργασιών εκκαθάρισης αλλά και των εργασιών εξέτασης της «αναδιοργάνωσης» του χαρτοφυλακίου ζωή, επίσης ότι την 15.9.2010 (μετά από καθυστέρηση λόγω τεχνικών δυσκολιών), πραγματοποιήθηκε η ανάρτηση του ενδεικτικού χαρτοφυλακίου ζωής της εταιρείας και ήδη εξετάζονται οι υποβληθείσες από τους ασφαλιζομένους αντιρρήσεις και ότι παράλληλα προχωρούν, με τους κατά το δυνατόν ταχύτερους ρυθμούς, οι εργασίες της εν γένει εκκαθάρισης.
Αναφέρεται επίσης στην επιστολή του ότι η προθεσμία για τους ασφαλισμένους αλλά και τους εξ υποκαταστάσεως από αυτούς δικαιούχους ασφαλίσματος (π.χ. Νοσοκομεία κ.λπ.) να διαπιστώσουν ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια τους περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρίας, όπως και οι ήδη αναγγελθείσες απαιτήσεις τους, λήγει την 30.12.2010, έχουν δε το δικαίωμα οι ασφαλισμένοι εντός της προθεσμίας αυτής να αναγγείλουν τυχόν αντιρρήσεις τους για να εξετασθούν, έτσι ώστε να συνταχθεί το «προσωρινό» (οριστικό) χαρτοφυλάκιο.
Τέλος ο επόπτης εκκαθαριστής κ. Παντελίδης Ιωάννης, εκτιμά ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2011 θα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εποπτικής Αρχής (Τράπεζα της Ελλάδος), το «προσωρινό» (οριστικό) χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και θα παραδοθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος τα προβλεπόμενα από το αρ. 2 Ν. 3867/2010 έγγραφα και στοιχεία.
Για περισσότερη ενημέρωση μπορεί ο κάθε ασφαλισμένος  μπορεί να ενημερωθεί από την Ε.Π.Κ.ΧΑΝ. στα τηλ.: 2821092666 και 2821092306, ώρες γραφείου´.
Την ανακοίνωση υπογράφει η πρόεδρος της Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Ν. Χανίων κα Ιωάννα Μελάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.