Μουσείο Τυπογραφείας

?Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ?

´Να διαλυθεί το ΝΑΤΟ´ ζητεί με χθεσινή ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων. Μεταξύ άλλων σημειώνει:
´Το «νέο στρατηγικό δόγμα του ΝΑΤΟ» για τη δεκαετία 2010 – 2020 εδραιώνει τον παγκόσμιο επεμβατικό ρόλο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και δίνει έμφαση στην προληπτική επέμβαση για την αντιμετώπιση κάθε ενδεχόμενης «απειλής», ώστε να δικαιολογούνται η συνέχιση των ιμπεριαλιστικών πολέμων, της κατοχής, του ξεκληρίσματος των λαών και της εκμετάλλευσης του πλούτου των χωρών.
Μαζικά διαδήλωσαν οι Πορτογάλοι εργαζόμενοι και η νεολαία ενάντια στην ιμπεριαλιστική λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ και τα νέα επιθετικά σχέδιά της κατά των λαών, με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής. Φτάνοντας από κάθε γωνιά της χώρας στην πρωτεύουσα Λισαβόνα, με τα πανό και τα λάβαρά τους,  συμμετείχαν στη μεγάλη διαδήλωση του Σαββάτου που διοργάνωσε το Πορτογαλικό Συμβούλιο για την Ειρήνη και τη Συνεργασία (CPPC) μαζί με άλλες 100 και πλέον κοινωνικές οργανώσεις του εργατικού και λαϊκού κινήματος, ανάμεσα στις οποίες και η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών (CGTP Intersindical) στο πλαίσιο της καμπάνιας που ξεκίνησε τους προηγούμενους μήνες με σύνθημα «Ναι στην Ειρήνη – Οχι στο ΝΑΤΟ, ΝΑΤΟ εχθρός της Ειρήνης και των Λαών – Να διαλυθεί». Παρόν στις αντιΝΑΤΟϊκές εκδηλώσεις το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ), με μεγάλη αντιπροσωπία του´.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.