Μουσείο Τυπογραφείας

?Ενωμένοι στην επόμενη μέρα?

´Ο νέος δήμαρχος μπορεί να υπολογίζει στις δυνάμεις μου και στη δυνατότητά μου, ώστε να μπούμε όλοι μαζί ενωμένοι στην επόμενη μέρα, γιατί το στοίχημα είναι πολύ σοβαρό´.
Αυτό τονίζει σε χθεσινή δήλωσή του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του νέου Δήμου Πλατανιά, Στέλιος Νικηφοράκης.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
´Με  το μήνυμα αυτό, θέλω να απευθύνω δημόσια, αφενός ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και αφετέρου ένα ηχηρό «παρών», σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της πρώτης Δημοτικής Αρχής του διευρυμένου Δήμου Πλατανιά.
Αποτιμώντας το εκλογικό αποτέλεσμα, ώριμα πλέον και χωρίς συναισθηματικές φορτίσεις, νιώθω ότι αυτά που κερδήθηκαν, πλεονεκτούν ποσοτικά και ποιοτικά σε σχέση με αυτά που δεν κερδήθηκαν.  Οι συνεργάτες μου κι εγώ, πορευτήκαμε όλο αυτό το διάστημα με αξιοπρέπεια, πολιτικό πολιτισμό και αφοσίωση στο αρχικό και μοναδικό μας κίνητρο, το όραμά μας για τον τόπο μας.
Κι αυτό δεν το συγχώρεσαν ποτέ τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Δημοκρατία.
Όντες απαλλαγμένοι από κομματικές εξαρτήσεις, βρήκαμε συμμάχους στα πρόσωπα των πολιτών εκείνων που αγκάλιασαν το όραμά αυτό και αναγνώρισαν τη δυνατότητά μας να το πραγματοποιήσουμε. Καταφέραμε να βρούμε φίλους αληθινούς, όχι πολιτικούς. Να δώσουμε στο συνδυασμό έναν χαρακτήρα κινηματικό, να εκφράσουμε το κομμάτι εκείνο της κοινωνίας που συμμερίστηκε την ανάγκη για ουσιαστική αυτοδιοίκηση.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.
Πότε δεν σταμάτησα να υπηρετώ αυτόν τον τόπο, με κάθε μου ιδιότητα και από κάθε αξίωμα. Ο νέος δήμαρχος μπορεί να υπολογίζει στις δυνάμεις μου και στη δυνατότητά μου, ώστε να μπούμε όλοι μαζί ενωμένοι στην επόμενη μέρα, γιατί το στοίχημα είναι πολύ σοβαρό. Να υπολογίζει στους ανθρώπους μας, τους εντός αλλά και τους εκτός δημοτικού συμβουλίου.
Αγαπητοί μου συνεργάτες, σας ευχαριστώ που μπήκαμε μαζί στο ταξίδι αυτό που τώρα ξεκινάει. Μας περιμένουν πολλοί και δύσκολοι αγώνες´. 

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.