Μουσείο Τυπογραφείας

AEL F.C. Arena

Αθήνα
Πάνω από 6.500 φίλαθλοι κατέθεσαν την ψήφο τους για την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου της Λάρισας, με το “ΑΕΛ ΑΡΕΝΑ” να κερδίσει την κούρσα με διαφορά… στήθους από το πιο μοντέρνο ανάμεσα στα προταθέντα, Crimson Park (Βυσσινί Πάρκο).
Όπως ανέφερε πάντως ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Πηλαδάκης, «το όλο συγκρότημα -όταν θα έχει, πλέον, ολοκληρωθεί με τη διαμόρφωση των εμπορικών και του περιβάλλοντος χώρου- θα αποτελεί ουσιαστικά ένα μοναδικό αθλητικό και ψυχαγωγικό πάρκο. Ετσι, αποφασίσαμε να δώσουμε στο συγκρότημα την ονομασία CRIMSON PARK (ΒΥΣΣΙΝΙ ΠΑΡΚΟ), που παραπέμπει στο χρώμα της ομάδας μας και αποτέλεσε τη δεύτερη πιο δημοφιλή επιλογή του κόσμου στην ψηφοφορία».
Το νέο γήπεδο της Λάρισας θα αποτελέσει στολίδι για τον Θεσσαλικό κάμπο, ενώ η ταχεία ολοκλήρωσή του “βάζει τα γυαλιά” σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αλλά και σε όλους τους παράγοντες (Δήμο, Πολιτεία, κόμματα) που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στην προσπάθεια των ομάδων για κατασκευή σύγχρονων σταδίων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.