Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πολλά νέα πρόσωπα για το Δ.Σ.

Έληξε προχθές η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στην ΕΚΑΣΚ (Τρίτη 9 ή -αν δεν υπάρξει απαρτία- Τετάρτη 10 Νοεμβρίου) και σύμφωνα με το χθεσινό δελτίου Τύπου της Ένωσης, η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου θα είναι εντελώς διαφορετική, αφού τα περισσότερα μέλη της νυν διοίκησης (11 -8 τακτικά και 3 αναπληρωματικά- από τα συνολικά 15) δεν θα πάρουν μέρος στις εκλογές.
Μεταξύ αυτών είναι ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Γιώργος Χαλαμπαλάκης και οι Ανδρέας Αναγνώστου – ταμίας, Γιάννης Λεβέντης – γενικός γραμματέας, Βασίλης Ελευθεριάδης – Α? αντιπρόεδρος, Μιχάλης Λαμπράκης, Θανάσης Χατζηβασιλείου, Μανώλης Φακουκάκης, Μιχάλης Κανάκης, Μάνθος Σταθάκης.
Στο ´Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Σωματείων Κρήτης´ μετέχουν συνολικά 20 άτομα, εκπροσωπώντας 15 ομάδες της Κρήτης, από τα οποία θα συγκροτηθεί το νέο 11μελές Δ.Σ. και θα εκλεγούν τα 4 αναπληρωματικά μέλη.
Από τα Χανιά μετέχουν οι Παύλος Μαρινάκης (πρόεδρος Α.Ο. Ακρωτηρίου), Σταύρος Δρικάκης (εκπρόσωπος Α.Ο. Κύδων, μέλος και του νυν Δ.Σ.), Γιάννης Τζουγκράκης (εκπρόσωπος ΟΑΧ), ενώ ο Μιχάλης Δασκαλάκης εκπροσωπεί τον Α.Ο. Κισάμου.
Ακόμη μετέχουν οι: Βαγγέλης Χατζηκωνσταντίνου (ΑΓΟΡ), Νίκος Χανιαλάκης (Αναγ. Αρκαλοχωρίου), Μανώλης Σημαντηράκης (Γιούχτας), Χρήστος Γκιουζέλης (Ανδρογέας), Σταύρος Καρλής (Ηρόδοτος), Μανώλης Σκεπασιανός και Κώστας Παντατοσάκης (ΟΦΗ), Δημήτρης Περυσινάκης και Σταύρος Λυριντζάκης (Ηράκλειο), Μελίτσα Αλεβιζάκη και Επαμεινώνδας Σκάνδαλος (Εργοτέλης), Απόστολος Δέλτσος, Μιχάλης Τζανής (Φιλαθλητικός), Βαγγέλης Πλεξουσάκης και Ανδρέας Γιαννακουδάκης (Ιεράπετρα), Παντελής Περδικάκης (Σητειακός).
Όσον αφορά την εξελεκτική επιτροπή, υποψήφιοι είναι οι: Μανώλης Αρναουτάκης (Ηράκλειο), Δημήτρης Σημαιάκης (Γιούχτας), Γιώργος Πασχαλίδης (Ηρόδοτος).
Πλέον -όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο- μένει να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ´Ενωσης για να εγκρίνει τις υποψηφιότητες (κάτι που πρέπει να γίνει μέχρι αύριο).
* Στην προχθεσινή σύσκεψη των σωματείων που συγκάλεσε (στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ) ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, από τα 15 μέλη του τωρινού Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ (11 τακτικά και 4 αναπληρωματικά) παρέστησαν μόνο τρία (Δ. Περυσινάκης – Ανδρ. Αναγνώστου – Σταύρ. Λυριντζάκης).
Όπως αναφέρεται στα μπασκετικά site του Ηρακλείου, ο κ. Τσαγκρώνης εισηγήθηκε “… να πάμε όλοι ενωμένοι και όποιοι εκλεγούν να βάλουν πάνω απ´ όλα το συμφέρον του Κρητικού μπάσκετ και όχι των σωματείων”, ενώ τόνισε, ότι “… τα σωματεία εκλέγουν και αυτά ορίζουν εκπροσώπους στις εκλογές”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα