Μουσείο Τυπογραφείας

Συζητήσεις στην ΑΕΚ

Συνάντηση για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε χθες μεταξή του Σταύρου Αδαμίδη και του Στέλιου Αγιοστρατίτη.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν νέες συναντήσεις, αυτήν τη φορά με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραΐτη και τον νομάρχη Αττικής και υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό. Στη χθεσινή συνάντηση, το «παρών» έδωσαν οι Σταύρος Αδαμίδης και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΑΕΚ, οι Δημήτρης Χατζηχρήστος και ο Βασίλης Τόγελος από την Ερασιτεχνική και ο βουλευτής Γιάννης Βούρος.
Άπαντες είχε αρχικά προγραμματιστεί να τα πουν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά η απουσία του Αδαμίδη στο εξωτερικό για να κλείσει προπονητή, πήγε πίσω το ραντεβού.
Οι έξι άνδρες συναντήθηκαν στην εταιρία του αρχιτέκτονα Στέλιου Αγιοστρατίτη, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που σχεδίασε τη μακέτα του προηγούμενου σχεδίου ανέγερσης του γηπέδου, στο φυσικό χώρο της ομάδας.
Το κομμάτι που τέθηκε επί τάπητος, ήταν η ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου 30-32.000 θέσεων, ενός κλειστού μπάσκετ, 6 – 8.000 καθώς και των εμπορικών χώρων.
Το θέμα αφορούσε κυρίως τις νομοθετικές ρυθμίσεις που περιβάλλουν το έργο. Ουσιαστική εξέλιξη θα μπορεί να δει κανείς μετά την επόμενη συνάντηση σε δύο ημέρες, του Αδαμίδη με τον νομάρχη Αττικής και υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τον Αγιοστρατίτη, βέβαια.
Όπως επίσης και τις επόμενες ημέρες, όταν θα υπάρξει και ραντεβού των διοικούντων της ομάδας, με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραΐτη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.