Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ EURO
Το Ισραήλ υποδέχεται η Εθνική Ελλάδος

Αθήνα
Τα δεδομένα είναι πλέον γνωστά, όπως και το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Φερνάντο Σάντος εν όψει του αποψινού αγώνα με το Ισραήλ, για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2012 (6ος όμιλος). Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις από τους ποδοσφαιριστές, προς τους οποίους είχε απευθύνει κλήση για τους αγώνες με τη Λετονία και το Ισραήλ και αυτοί είναι: Ο Λυμπερόπουλος, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του, ο άτυχος Τζιόλης που τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις με τη Λετονία και ο τιμωρημένος Τοροσίδης, που στην ίδια συνάντηση δέχθηκε κίτρινη κάρτα, συμπλήρωσε δύο και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.
Με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λοιπόν, η ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ´Γ. Καραϊσκάκης´ το περασμένο Σάββατο θα διαφοροποιηθεί κατά τα 3/11 της. Συγκεκριμένα, τη θέση του Τζιόλη στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Καφές, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Βύντρα, ενώ στην επίθεση ο Σαλπιγγίδης θα αντικαταστήσει τον Μήτρογλου. Οι υπόλοιπες οκτώ θέσεις αναμένεται να καλυφθούν, όπως και εναντίον των Λετονών, από τους Σηφάκη, Τζαβέλλα, Α. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη και Σαμαρά.

ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ
Διαμαρτυρίες για τον Ερασιτέχνη

Αθήνα
Η ανησυχία του κόσμου του Ολυμπιακού για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών του Συλλόγου αλλά και στον Ερασιτέχνη γενικότερα, εκδηλώθηκε χθες.
Περίπου 200 φίλαθλοι πήγαν στα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και περίμεναν να κάνουν την εμφάνισή τους τα μέλη του Δ.Σ. Οταν αυτοί άρχισαν να φτάνουν, τούς υποδέχθηκαν με έντονες διαμαρτυρίες και ζήτησαν να βρεθεί μια λύση στο οικονομικό πρόβλημα έως το Σάββατο, αλλιώς να παραιτηθούν. Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Γιάννη Λάμπρου, συνομίλησε για λίγη ώρα μαζί τους και στη συνέχεια αυτοί αποχώρησαν, χωρίς να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ένταση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα