Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

?Απόλυτο αφεντικό ο Χιμένεθ?

Αθήνα
´Απόλυτο αφεντικό´ στην ΑΕΚ έχρισε τον Μανόλο Χιμένεθ ο Σταύρος Αδαμίδης, κατά την παρουσίαση του Ισπανού τεχνικού στους παίκτες.
Ο Χιμένεθ απέφυγε τα πολλά λόγια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για πέντε μόλις λεπτά, πριν αρχίσει το φιλικό με την ομάδα Νέων, παρουσία 50 οπαδών της ΑΕΚ, που αποθέωσαν εκ νέου τον νέο προπονητή της ομάδας. Στη συνέχεια, είχε χειραψία με κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά, κίνηση που ακολούθησαν και οι συνεργάτες του.
´Η ΑΕΚ σήμερα γυρίζει σελίδα. Ο προπονητής είναι απόλυτος άρχοντας στα αποδυτήρια. Αυτός αποφασίζει για τα πάντα στο αγωνιστικό κομμάτι´, ήταν τα πρώτα λόγια του Αδαμίδη στους ποδοσφαιριστές.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, εξέφρασε για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του στους παίκτες, πέρασε όμως και το μήνυμα πως δεν πρόκειται να κάνει… εκπτώσεις στο κομμάτι της πειθαρχίας στα προστάγματα του Μανόλο Χιμένεθ.
´Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι σκληρή δουλειά και απόλυτη πειθαρχία. Θέλω επίσης να βοηθήσετε τον νέο προπονητή στο έργο του. Να ξέρετε πως θα σας μάθει πολλά και θα σας βοηθήσει και εκείνος. Θέλω προσπάθεια από όλους και να ξέρετε ότι η εμπιστοσύνη μας σε εσάς είναι δεδομένη´.
Οι πρώτες εντυπώσεις
Στα αγωνιστικά, το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας δεν μπόρεσε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, ελέω της απουσίας αρκετών παικτών. Ο λόγος για τους διεθνείς (Καφές, Λυμπερόπουλος, Τζιμπούρ, Γκέντσογλου, Αργυρίου, Μάκος, Γιάχιτς), τους τραυματίες (Σκόκο, Πατσατζόγλου – ο τελευταίος αποχώρησε στα πρώτα λεπτά με πόνους στη μέση) αλλά και τον Ντιόπ, που επιστρέφει σήμερα από άδεια.
Η επίσημη παρουσίαση του Μανόλο Χιμένεθ θα γίνει σήμερα στις 1.30 μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα