Μουσείο Τυπογραφείας

?Πυρά? κατά Ιωαννίδη

Βαριές καταγγελίες σε βάρος του Γιάννη Ιωαννίδη έκανε σε συνέντευξή του ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, χαρακτηρίζοντάς τον ´πλαστογράφο και διεφθαρμένο´. Με αγωγή απειλεί ο ´ξανθός´.
Μιλώντας με σκληρή γλώσσα, ο Παπαδόπουλος χαρακτηρίζει ουσιαστικά τον Ιωαννίδη μέρος της διαφθοράς και των περιβόητων πλαστογραφιών που γίνονταν στο παρελθόν στο ελληνικό μπάσκετ.
´Ο κ. Ιωαννίδης το μόνο που έκανε ήταν να εκμεταλλευτεί το μπάσκετ για να φτιάξει την πολιτική καριέρα του. Τι να περιμένω, όμως, από έναν άνθρωπο ο οποίος έφερε τη διαφθορά με τις παράνομες ελληνοποιήσεις στο άθλημα; Ηταν ο πρώτος που έφερε ξένους παίκτες και τους έκανε Ελληνες με πλαστογραφίες´, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής.
´Οταν κάποιος κάνει τόσο σοβαρές δηλώσεις, τότε πρέπει να είναι έτοιμος να τις αποδείξει, αλλιώς θα τις πληρώσει´, ήταν το λακωνικό σχόλιο που έκανε στο gazzetta.gr o πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Α´ περιφέρειας Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Ιωαννίδης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.