Μουσείο Τυπογραφείας

“Πρεσβευτής” της Ελλάδας η Νεφέλη Κοκολάκη του Καβρού

Στην κορυφαία διοργάνωση ζίου ζίτσου του κόσμου που έγινε πρόσφατα στην Κίνα πήρε μέρος ο Καβρός Γεωργιούπολης με την αθλήτρια του Νεφέλη Κοκολάκη.
Συγκεκριμένα η χανιώτισσα αθλήτρια συνοδευόμενη από τον προπονητή της Μιχάλη Γαραντωνάκη ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι της χώρας μας στο Sport Accord Games που διεξήχθη στο Πεκίνο από 28 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου σε ένα κατάμεστο στάδιο από 30.000 και πλέον θεατές ανάμεσα στους οποίους και πολλοί επώνυμοι όπως οι ηθοποιοί Τζάκι Τσαν και Τζέτ Λι.
Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε στο εθνικό κλειστό γυμναστήριο της κινεζικής πρωτεύουσας παρέλασαν όλοι οι αθλητές και οι εκπρόσωποι από τις 13 διεθνείς ομοσπονδίες που έλαβαν μέρος. Αθλητές που είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους χάρη στις διακρίσεις τους σε προηγούμενες διεθνείς διοργανώσεις.
Εκεί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία άριστη τεχνική επίδειξη   ενώ η κορύφωση της τελετής ήταν η ανάκρουση του ύμνου των αγώνων και ο όρκος του αθλητή από τον παγκόσμια γνωστό ηθοποιό αλλά και μάστερ των πολεμικών τεχνών Τζάκι Τσαν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Νεφέλη Κοκολάκη ξεπέρασε τον εαυτό της πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση όμως κάποια προβλήματα που είχε στην διάρκεια της προετοιμασίας δεν της επέτρεψαν να εμφανιστεί 100% έτοιμη ώστε να φθάσει στο βάθρο και στα μετάλλια.
Ετσι και αλλιώς και μόνο η συμμετοχή σε αυτή την σπουδαία παγκόσμια διοργάνωση αποτελεί από μόνη της μία πολύ μεγάλη διάκριση τόσο για την αθλήτρια όσο και τον σύλλογό της Καβρό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.