Μουσείο Τυπογραφείας

?Εδεσε? Φετφατζίδη ο Ολυμπιακός

Την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έβαλε ο 20χρονος Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα τελευταία του παιχνίδια και για τον λόγο αυτό οι ´ερυθρόλευκοι´ φρόντισαν να ανεβάσουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε να τον ´δέσει´ στο Λιμάνι πριν να είναι αργά.Έτσι, με γρήγορες κινήσεις, είχε συνάντηση με τον Φετφατζίδη, ο οποίος δεν έφερε αντίρρηση στην πρόταση που του έγινε.
Στο προηγούμενο συμβόλαιο του παίκτη η  ρήτρα ήταν στα 2 εκατομμύρια ευρώ και στον Ολυμπιακό φοβήθηκαν πως μπορεί να χάσουν τον παίκτη χωρίς να το καταλάβουν. Άλλωστε, ο Βαλβέρδε αναμένεται να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον νεαρό και δεν αποκλείεται να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του ακόμη περισσότερες ομάδες.
Παράλληλα, στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη στάση του Φετφατζίδη, ο οποίος δεν έφερε καμία αντίρρηση και δηλώνει στο περιβάλλον του πως θέλει να παίξει για πολλά χρόνια με τη  φανέλα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.