Μουσείο Τυπογραφείας

Συνεργασία Interamerican με την ANEK Lines

Η ANEK LINES και η Interamerican συνεχίζουν την συνεργασία τους «Ασφαλώς Μαζί», που αφορά στην πρωτοποριακή υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν σε όλους τους επιβάτες της ANEK LINES. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ANEK Lines, το «Ασφαλώς Μαζί» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας από την Interamerican, ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους ταξιδιώτες της ΑΝΕΚ, και ισχύει από την επιβίβασή τους στο πλοίο μέχρι και για 7 ημέρες μετά το ταξίδι.
“Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του προγράμματος υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένη με την αξιοποίηση των παροχών βοήθειας του «Ασφαλώς Μαζί» από σχεδόν 900 επιβάτες της ΑΝΕΚ”, αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: “Στις δύσκολες περιπτώσεις ενός αιφνίδιου προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος, η Άμεση Ιατρική Βοήθεια του «Ασφαλώς Μαζί» της Interamerican, βρίσκεται κοντά στον ταξιδιώτη της ΑΝΕΚ, για να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε περιστατικό όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά. Συγκεκριμένα, οργανώνει, αν χρειαστεί, μεταφορά ατόμων με τα δικά της μέσα (ασθενοφόρα, κατάλληλα εξοπλισμένα ελικόπτερα ή και αεροσκάφη) σε ενδεδειγμένο νοσοκομείο, ώστε να φροντίσουν την υγεία του κάθε επιβάτη άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επίσης, η υπηρεσία «Ασφαλώς Μαζί» εξασφαλίζει μια σειρά επιπλέον παροχών που θα βοηθήσουν και την οικογένεια του επιβάτη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα όλες τις συνέπειες ενός ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας.
Για κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα, μπορούν να καλούν από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο τη Γραμμή Υγείας 1010 και όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό, στο τηλ.: 0030-2109461999. Είναι απαραίτητο ο επιβάτης να φυλάξει το απόκομμα του εισιτηρίου του, δεδομένου ότι τα αναγραφόμενα σ αυτό στοιχεία θα του ζητηθούν τηλεφωνικά”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.