Μουσείο Τυπογραφείας

1o CHANIA BASKETBALL CAMP

Χωρίς αμφιβολία, το 1ο Chania Basketball Camp που ολοκληρώθηκε προχθές στην πόλη μας σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και σίγουρα αποτελεί βήμα προς τα εμπρός για το χανιώτικο μπάσκετ.
Η “αυλαία έπεσε” στο κλ. Κλαδισού, με τους αγώνες All Star, αλλά και της αναμέτρησης μεταξύ μικτών ομάδων γονέων-προπονητών, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από τη μάθηση, η διασκέδαση αφορούσε μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησαν οι απονομές στα παιδιά που διακρίθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια τα οποία διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του 6ημερου καμπ και σε αυτά που ψηφίστηκαν ως οι πολυτιμότεροι παίκτες-παίκτριες. Τόσο τα περίπου 80 αγόρια-κορίτσια που μετείχαν, όσο και οι εκπρόσωποι της επιτροπής μπάσκετ (με πρωτοβουλία της οποίας διοργανώθηκε το καμπ και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον γνωστό προπονητή μπάσκετ Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος και έχει την ευθύνη διοργάνωσης και λειτουργίας του), στις δηλώσεις τους τόνισαν ότι το καμπ προσέφερε πολύτιμες εμπειρίες στους νεαρούς αθλητές-αθλήτριες, που είχαν την ευκαιρία να δουν απο κοντά και να συζητήσουν με γνωστά ονόματα που παίζουν στην Α1, όπως οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Καλαϊτζής, Μανώλης Παπαμακάριος, αλλά και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Καρύδα.
Κεντρικοί χορηγοί της διοργάνωσης ήταν τα Σ/Μ ΙΝΚΑ, η Τράπεζα Χανίων και η εταιρεία αθλητικού υλικού Wilson, χορηγοί-υποστηρικτές οι: “Μεσογειακοί Καθαρισμοί” – Στέφανος Καφαντάρης, “Genomed” -κέντρο προγνωστικής γονιδιωματικής, “ασφαλιστική ITN GROUP”‘ – Νίκος Τζατζάνης, “Vodafone”‘ -Μιχελάκης Γιάννης, νερά “Σαμαριά”, προϊόντα ζύμης “Χιωτάκης”, ζαχαροπλαστεία “Σπιτικό”, “Kyani Beach resort”, “Kalyves Beach”, “Villa Mercedes” και χορηγοί επικοινωνίας οι: Νέα Τηλεόραση, Κόσμος της πόλης, Χανιά Σπορ FM, Antenna 97.0 Δυτ. Κρήτης, Ρυθμός 97.4, Star FM 97.7, Basketblog.gr.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους προαναφερόμενους για τη σημαντική συμβολή τους, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχία του καμπ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.