Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ωρίωνας και Ασφάλειες Γλεντουσάκης
στην Α1 του εργασιακού μπάσκετ
Ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ στο εργασιακό τουρνουά μπάσκετ της Α2 κατηγορίας και την άνοδο στην Α1 πήραν Ωρίωνας και Ασφάλειες Γλεντουσάκης, κερδίζοντας και στα δεύτερα παιχνίδια που έδωσαν.
Ακόμη, ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α1 κατηγορία και για την παραμονή θα παίξουν Μηχανικοί, Πολεμικό Ναυτικό, Μαγικό Φίλτρο και Ελεύθεροι Επαγγελματίες. Αναλυτικά οι αγώνες στο φύλλο της Δευτέρας.

Αρχίζει αύριο στους Αγ. Αποστόλους
το Regional τουρνουά μπιτς βόλεϊ
Το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουνίου ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας διοργανώνει -στις εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων- το Regional τουρνουά μπιτς βόλεϊ, το οποίο εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ελληνικής ομοσπονδίας και αφορά αγόρια-κορίτσια στις κατηγορίες κάτω των 17 και κάτω των 20 ετών.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και σήμερα στο τηλ. 6944622444 (Οικονομάκης Στέλιος) ή στο admin@beachvolleychania.com, ενώ περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο site του συλλόγου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.beachvolleychania.com.

Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες
για το 1ο Chania Basketball Camp
Αρχίζει την Δευτέρα και ολοκληρώνεται το Σάββατο 26 Ιουνίου το 1ο Chania Basketball Camp, το μεγαλύτερο κομμάτι του οποίου θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου.
Το καμπ διοργανώνεται με πρωτοβουλία της επιτροπής μπάσκετ Χανίων και υλοποιείται σε συνεργασία με τον γνωστό προπονητή μπάσκετ Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος και έχει την ευθύνη διοργάνωσης και λειτουργίας του, ενώ αφορά αγόρια-κορίτσια ηλικίας 8-18 ετών.
Μεταξύ των γνωστών αθλητών από την Α1 που προβλέπεται να παραβρεθούν στο καμπ είναι και οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Καλαϊτζής, Μανώλης Παπαμακάριος, όπως επίσης ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καρύδας (αρχισυντάκης στην εφημερίδα Πρωταθλητής -διευθυντής στο περιοδικό All Star-σχολιαστής στο NOVA Sports του NBA και του ελληνικού πρωταθλήματος, με πλούσιο συγγραφικό έργο).

“Γερές καμπάνες” σε ΑΕΚ
και ΠΑΟΚ στο χάντμπολ
Εξωντοτικές ποινές επιβλήθηκαν χθες από την αθλητική δικαστή σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα θλιβερά επεισόδια των οπαδών των δύο ομάδων που έγιναν αιτία να μην διεξαχθεί το φάιναλ φορ του κυπέλλου στη Λαμία. Στα δυο εγκαλούμενα σωματεία επιβλήθηκε:
α) συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δέκα (10) αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ, καθώς και απαγόρευση της τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων τους ως γηπεδούχων
β) ποινή αποκλεισμού από συμμετοχή σε αγώνα μιας (1) αγωνιστικής ημέρας (την οποία εκτίουν στο παιχνίδι του κυπέλλου που δεν θα γίνει ποτέ).
Η… αρχική ποινή της αθλητικής δικαστή ήταν πέντε αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 60.000 ευρώ, ωστόσο οι δύο ομάδες ήταν υπότροπες και σύμφωνα με τους κανονισμούς η ποινή διπλασιάστηκε.
Με δεδομένο ότι τα δύο σωματεία θα κληθούν να πληρώσουν και τις ζημιές στο “Χαλκοπούλειο”, γίνεται σαφές ότι ο οικονομικός τους “αφανισμός” θα επηρεάσει και το σχεδιασμό τους για την νέα χρονιά. Πάντως, όπως αναμένεται και τα δύο θα προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο του ΑΣΕΑΔ για να μειωθούν οι ποινές.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα