Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ 35 ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ

Μετά τη νίκη-οξυγόνο επί της Χίου ο ΝΟ Χανίων – ΑΝΕΚ Lines αγωνίζεται σήμερα στην Λάρισα (1μμ) με τον τοπικό ΝΟΛ και έχει την ευκαιρία να αποσπάσει τους πρώτους εκτός έδρας βαθμούς για να αναπτερώσει σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες του για παραμονή. Η συγκυρία είναι ευνοϊκή αφού εκτός του ότι οι χανιώτες έχουν αρκετά καλή ψυχολογία θα αντιμετωπίσουν χωρίς φιλάθλους τους γηπεδούχους -λόγω της τιμωρίας τους από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ- αλλά και χωρίς τον Γιάιτς που αποβλήθηκε στον αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα με τον Ηρακλή. Ο Αλέκος Κουβαριτάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει στην διάθεσή του την 13άδα που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό με την διαφορά ότι αυτή τη φορά θα αγωνισθεί ο αμερικάνος Μακ Κλιβ που επειδή αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού προφυλάχθηκε και δεν χρησιμοποιήθηκε την Τετάρτη.
Διαιτητές θα είναι οι Βασιλείου, Σπανούδης ενώ στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου θα παίξουν σήμερα:
Κολ. Ιλίσιο 14.00 Ποσειδών Ιλισίων – Ολυμπιακός (Δαμιανάκης, Κυράνης)
Κολ. Ποσειδώνιο 15.00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Μοίραλης, Μπουδραμής)
Κολ. Π. Φαλήρου 17.00 Π. Φάληρο – ΝΟ Βουλιαγμένης (Σταυρόπουλος, Μπιράκης
Κολ. Ιωνικό 17.00 ΝΟ Χίου – Πανιώνιος (Κουρέτας, Κωνσταντινίδης)
Κολ. «Αντ. Πεπανός» 19.30 ΝΟ Πατρών – ΝΕ Πατρών (Σκαλοχωρίτης, Σταυρίδης)
* Το 7άρι στον Μακ Κλιβ: Οπως αναμενόταν οι χανιώτες παίκτες κυριάρχησαν και στην βαθμολογία για το έπαθλο Forthnet στον αγώνα με τη Χίο με τον Μακ Κλιβ να παίρνει το άριστα.
Η βαθμολογία: Χανιά-Χίος 10-7: Μακ Κλιβ 7, Βιζυράκης 6, Καραμπέτσος 5, Αυγουστιανάκης 4, Παππάς 3, Φουντούλης 2, Σούτι 1.
ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ 35 ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ
Με αποστολή 35 αθλητών-τριών αναχωρεί σήμερα για τον Αγ. Νικόλαο το τμήμα κολύμβησης του ΝΟ Χανίων για να λάβει μέρος στην ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών 10-12 ετών. Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές του τμήματος Καλογεράκης Αντώνης, Κουμή Αφροδίτη καθώς και οι έφοροι του τμήματος Πλοκαμάκη-Μαραγκουδάκη Χρυσούλα και Ντουσάκης Μανώλης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα