Μουσείο Τυπογραφείας

Χωρίς συμμετοχή η συγκέντρωση Εργατικού Κέντρου – ΑΔΕΔΥ, στα Χανιά

Απογοητευτική ήταν η συμμετοχή των πολιτών στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων και της ΑΔΕΔΥ, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο καθώς το παρών έδωσαν μόνο οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωματείων.

Υπενθυμίζεται ότι 48ωρη απεργία  έχουν κηρύξει τα συνδικάτα τα οποία αντιδρούν στο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που θα τεθεί το Σαββατοκύριακο στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση.

Για αύριο Κυριακή το Εργατικό Κέντρο και η ΑΔΕΔΥ  απευθύνουν κάλεσμα σε νέα απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαίου στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.

ΤΟ ΠΑΜΕ

Με πορεία από τα Νέα Καταστήματα προς την οδό Χάληδων και από εκεί στο Ενετικό λιμάνι, πραγματοποποήθηκε η απεργιακή κινητοποίηση που διοργάνωσε το πρωί του Σαββάτου το ΠΑΜΕ.

Επίσης το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει και  αύριο  Κυριακή 8 Μαίου στις 11 το πρωί συγκέντρωση στην πλατεία 1866 (Νέων Καταστημάτων).

Να σημειωθεί πως οι αγρότες του Νομού καλούν σε προσυγκέντρωση αύριο Κυριακή στις 10.30 το πρωί στον κόμβο των Μουρνιών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.