Μουσείο Τυπογραφείας

207 οι νεκροί και 450 τραυματίες στη Σρι Λάνκα

Αυξάνεται δραματικά, καθώς περνούν οι ώρες, ο αριθμός των νεκρών από το μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων που συγκλόνισε τη Σρι Λάνκα, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών.

Μέχρι στιγμής, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ,  οι αρχές κάνουν λόγο για περισσότερους από 200 νεκρούς, εκ των οποίων 35 είναι ξένοι υπήκοοι, και πάνω από 400 τραυματίες.

«Συνολικά έχουμε πληροφορίες για 207 νεκρούς από όλα τα νοσοκομεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή, 450 άνθρωποι έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας

Οι πρώτες επτά εκρήξεις σημειώθηκαν σε τρεις εκκλησίες και τέσσερα ξενοδοχεία, ενώ η όγδοη σημειώθηκε σε κτίριο στην Ορουγκονταουάτα, προάστιο βόρεια του Κολόμπο, όπου βομβιστής αυτοκτονίας ενεργοποίησε τα εκρηκτικά του, σκοτώνοντας τρεις αστυνομικούς.

Η αστυνομία στο Κολόμπο προχώρησε σε επτά συλλήψεις, ενώ ανακοίνωσε ότι τρία μέλη της σκοτώθηκαν στη διάρκεια εφόδου σε σπίτι υπόπτου. Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την επιχείρηση της εφόδου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.