«Έξι χρόνια, νιώθω αναποτελεσµατικός» αναφώνησε ο αντιδήµαρχος Οικονοµικών και υπεύθυνος υπεύθυνος για τη ∆.Ε. Περβολίων κ. Τάσος Αλόγλου στο χθεσινό ∆.Σ. αφήνοντας ξεκάθαρες αιχµές για την αντιπρόεδρο της ∆ΕΥΑΧ κ. Νίκη Αποστολάκη. Νωρίτερα σε σχετική ερώτηση του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Μιχαηλίδη για ένα έργο κάλυψης αγωγού ύδρευσης που εδώ και χρόνια δεν υλοποιεί η ∆ΕΥΑΧ, η κα Αποστολάκη απάντησε πως τον επόµενο µήνα το µηχάνηµα θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες του στη Ν. Κυδωνία και θα διατεθεί για τα Περβόλια.
Ο κ. Αλόγλου (φωτ.) επεσήµανε πως αυτές τις δικαιολογίες τις ακούει χρόνια τώρα χωρίς όµως αποτέλεσµα και επαναλαµβάνοντας
-όπως είπε- µια ρήση του µακαρίτη Γεράσιµου Αρσένη «σε αυτό το θέµα δυστυχώς χάσαµε»!
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.