Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Υποψήφιοι να ’ναι… αλλά όχι ό,τι να ’ναι!

«Για εκείνους που θα κλείσουν το ψηφοδέλτιο έχουμε πολλούς ενδιαφερόμενους αλλά θέλουμε και κάποιον που να έχει ένα λόγο, να μπορεί σταθεί σε μια συζήτηση, να δώσει μια συνέντευξη… να μην μας ξεφτιλίσει!» μας έλεγε στέλεχος κοινοβουλευτικού κόμματος που ασχολείται με τα ψηφοδέλτια της παράταξής του στα Χανιά, στo πλαίσιo του ρεπορτάζ μας που δημοσιεύτηκε το Σάββατο.

Ενδεικτικό των… “δυσκολιών” που αντιμετωπίζουν τα κόμματα στις επιλογές τους όχι τόσο λόγω υπερπροσφοράς υποψηφίων, όσο για το ότι αρκετοί εξ’ αυτών δεν πληρούν ούτε τα στοιχειώδη κριτήρια. Όσο για τα ίδια τα κόμματα, εδώ που τα λέμε, δεν αναζητούν και “ρήτορες”. Γυναίκες ώστε να “πιάσουν” την αναλογικότητα που απαιτεί ο νόμος και υποψηφίους που να προέρχονται από όλους σχεδόν τους Δήμους και από Κίσσαμο, και από Πλατανιά και από Αποκόρωνα και βέβαια την πόλη Χανίων…

Έτσι και αλλιώς τα “κουκιά” είναι μετρημένα και πολύ συγκεκριμένα στα Χανιά, και όλοι πάνω κάτω θα μπορούσαμε να πούμε από τώρα -με μεγάλη πιθανότητα για 100% επιτυχία- ποιοι θα εκλεγούν και ποιοι θα μείνουν εκτός κοινοβουλίου.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα