Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Υποδοχή μαθητών & εκπαιδευτικών από το πρόγραμμα ERASMUS

Εκπαιδευτικοί και μαθητές από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία αλλά και τη χώρα μας μέσω του Γενικού Λυκείου Ελ. Βενιζέλου Χανίων, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, επισκέφθηκαν σήμερα το Δημαρχείο Χανίων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «τα μέλη των ξένων αποστολών στην πόλη μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Αντώνης Βαρδάκης και Ελένη Ζερβουδάκη, αντίστοιχα.
Ο Δήμαρχος Χανίων αφού καλωσόρισε μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, συμμετείχε σε μια εκτενή συζήτηση για ζητήματα λειτουργίας των οργάνων του Δήμου αλλά και για θέματα καθημερινότητας, όπως το περιβάλλον, την καθαριότητα, ο τουρισμός τόσο στα Χανιά όσο και στις χώρες των μαθητών».

Τέλος, σημειώνεται πως με το πέρας της επίσκεψης «πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, από πλευράς Δήμου Χανίων προσφέρθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εκδόσεις, χάρτες και ενημερωτικά έντυπα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα