Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Υπερκοπέλι εθελοντισμού και προσφοράς την Κυριακή στους Αγίους Αποστόλους

Κάλεσμα συμμετοχής απηύθυναν την Παρασκευή οι διοργανωτές της σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης «Υπερκοπέλι» για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων, που πάσχουν από καρκίνο και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Αγ. Αποστόλους. Κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Ορίζοντας”, Σπύρος Αδοντάκης αναφέρθηκε στη σημασία της διοργάνωσης και ειδικά στην συνεργασία 17 εθελοντικών ομάδων από τα Χανιά: “Τόσο με το «12ο Υπερκοπέλι» στις 10 το πρωί που αφορά κυρίως αθλητές όσο και με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» που απευθύνονται στον κάθε πολίτη καθώς πρόκειται για ένα αγώνα δρόμου – δυναμικού περπατήματος 5χλμ στις 5 το απόγευμα μπορεί ο καθένας να συμμετέχει γυμναζόμενος και να προσφέρει. «Συμμετέχουμε – προσφέρουμε – γυμναζόμαστε» τόνισε.
Ακολούθως ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης κάλεσε όλους τους Χανιώτες να παρευρεθούν στους Αγίους Αποστόλους, να περπατήσουν, να αθληθούν και συνάμα να προσφέρουν. “Συγχαρητήρια στα δεκαεπτά σωματεία, που συμμετέχουν, στους συνδιοργανωτές και στον βασικό διοργανωτή τον «Ορίζοντα». Ο Δήμος Χανίων κοντά σε όλα τα αθλητικά σωματεία και όχι μόνο στηρίζει και φέτος τη διοργάνωση», τόνισε κατά την τοποθέτησή του”
Το μέλος της αθλητικής παρέας του Συλλόγου “Ορίζοντας”, Αντώνης Βεστάκης δήλωσε χαρούμενος καθώς φέτος ξαναγίνεται το Υπερκοπέλι αλλά και οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες” με τα οποία ο κάθε Χανιώτης μπορεί να προσφέρει. Θα υπάρχουν πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες και ευελπιστεί όπως σημείωσε ότι του χρόνου θα γίνουν ξανά και όλα τα υπόλοιπα που λόγω των περιορισμών του Covid-19 δεν θα γίνουν ούτε φέτος: Το Υπερκοπελάκι, οι Σούπερ Ηρωες και το μεγάλο πάρτι με την μουσική που έκλεινε κάθε χρονιά την σπουδαία αυτή αθλητική εκδήλωση. Από την άλλη φέτος θα υπάρχει ξανά ο αγώνας σε Virtual μορφή: το e-Περκοπέλι ενώ και στους Ανοιχτούς Ορίζοντες θα μπορεί κάποιος να συμμετέχει από μακριά προσφέροντας το αντίτιμο των 5 ευρώ.
Τέλος η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, τόνισε ότι έπειτα από τη διακοπή ενός έτους, εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών, ο Δήμος Χανίων βρίσκεται πάλι κοντά στον «Ορίζοντα» για την υλοποίηση των δράσεων, «που στηρίζονται στον εθελοντισμό σε μία εποχή, που τον χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Πολλές οι περιπτώσεις στην Ελλάδα και στον κόσμο, όπου οι εθελοντές χρειάζονται, που είναι μπροστά, προκειμένου να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει και που τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον «Ορίζοντα» για τις προσπάθειες, που καταβάλλει, για την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών και των εθελοντικών φορέων, έτσι ώστε ενεργώντας ως μία δύναμη να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας», επεσήμανε η κα. Ζερβουδάκη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα