Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Υπεγράφη η σύμβαση για την απόκτηση απορριμματοφόρου στην Γαύδο

Την σύμβαση για την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος, υπέγραψαν την Παρασκευή 07/5/2021 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρης Παπαδογιάννης, η Δήμαρχος Γαύδου κ. Μανωλία Στεφανάκη και ο ανάδοχος του έργου «Α ΚΑΟΥΣΗΣ ΑΕ».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η προμήθεια του απορριμματοφόρου γίνεται μέσα από τις χρηματοδοτήσεις του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

Το συνολικό κόστος προμήθειας, ανέρχεται στις 120.000 ευρώ προ Φ.Π.Α. και ο ανάδοχος υποχρεούται να παραδώσει το απορριμματοφόρο στο Δήμο Γαύδου εντός ενός (1) μήνα από την υπογραφή της σύμβασης.

«Για μια ακόμη φορά, ο Ο.Α.Κ. στέκεται αρωγός για την κάλυψη βασικών αναγκών, της αυτοδιοίκησης κι ένα παραπάνω «αδύναμων» δήμων, με περιορισμένη υπηρεσιακή επάρκεια. Το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» μας έδωσε αυτή την δυνατότητα και σε άριστη συνεργασία με τον Δήμο Γαύδου και την Δήμαρχο κ. Στεφανάκη, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το γραφειοκρατικό σκέλος της συγκεκριμένης προμήθειας φτάνοντας σήμερα στο σημείο, να υπογράψουμε την τελική της σύμβαση», δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής της σύμβασης του έργου στα γραφεία του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα