∆ύο εγκαταλειµµένα αυτοκίνητα έχουν αφεθεί εδώ και µήνες στην οδό Γ. Βολάνη στο Κόκκινο Μετόχι. Η ειδοποίηση µε το αυτοκόλλητο έχει µπει από τον ∆ήµο Χανίων από τον περασµένο Νοέµβριο αλλά τα αυτοκίνητα παραµένουν καταλαµβάνοντας θέσεις στάθµευσης και αποτελώντας εστία µόλυνσης. Η αποµάκρυνση τους είναι επιβεβληµένη και καλό θα είναι να µπει στις προτεραιότητες του τµήµατος καθαριότητας του ∆ήµου.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας.
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.


